Askaisten helmenranta

Hirsihuvila ”Töllinkäinen” on vuonna 2014 Maskun Askaisiin valmistunut korkeatasoinen huvila jonka jykevien hirsien sisällä on hyvä hengittää ja katsella upeita maisemia. Talon kummallakin puolen on isot terassit ja aamuauringon pikkuhiljaa noustessa lämpiminä kesäaamuina voit aloittaa päiväsi nautiskellen aamukahvit terassilla samalla katsellen avautuvaa merimaisemaa. Ilta-auringon puolella taas voit saunan jälkeen grillailla kaasugrillillä ja kuunnella hiljaisuutta. Alhaalla rannassa voit nauttia ”Ranta-Töllinkäisen saunan puukiukaan upeasta lämmösta ja nauttia auringonlaskusta. Kylminä iltoina viereisessä takkahuoneessa voit oleskella takkatulen loimussa ja unohtaa tässä hiljaisuudessa kaiken muun. Plussana oma ranta josta on hyvä pulahtaa raikkaaseen meriveteen. Rannassa on myös erähenkisille laavu jonka suojassa voit katsella lintujen pesimäpuuhia ja keitellä siinä samassa vaikkapa nokipannukahvit. Laavulla myös mahdollisuus yöpymiseen.

Hirsihuvilassa on 4 makuuhuonetta, keittiö ja olohuone jossa takka. Yläkerrassa on myös erillinen wc ja suihku, Lisäksi hirsihyvilassa on pesutila suihkuineen sekä sähkösauna. Majoitustilat 10 hengelle hirsihuvilassa +2 henkilölle ranta-töllinkäisessä.

Varustelutaso: Jääkaappi/pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro, induktioliesi, uuni, astianpesukone, astiasto 10 hengelle. Pyykinpesukone, kuivausrumpu, keskuspölyimuri, siivousvälineet. TV, radio/Cd-soitin ja langaton internetyhteys. Ilmastointi.

Ranta-Töllinkäinen, Rantasauna: puulämmitteinen Iki-kiuas, suihku. Takkahuone: minikeittiö, kevyt takka, 2 makuupaikkaa.
Varastorakennuksessa Biolanin WC ja puuvaja ja varasto. Terassi, laituri ja uimaranta.

Kohdetta vuokrataan kokonaisuutena ympäri vuoden.
VARAUSEHDOT

https://www.nettimokki.com/masku/8676